Първият кръг на  вече се изигра и, както имаше големи отличници,

...
Първият кръг на  вече се изигра и, както имаше големи отличници,
Коментари Харесай

Играчите, които разочароваха на старта на Европейското по футбол

Първият кръг на  вече се изигра и, както имаше огромни отличници, попаднали в  , имаше и играчи, които тотално разочароваха с представянето си, изненадвайки и почитатели, и експерти. Ето и кои са " огромните грешници " от старта на шампионата досега: 
1. Роберт Левандовски 
Големият голмайстор на Байерн Мюнхен като че ли е различен състезател, когато играе на огромен шампионат за Полша. След разочароващ Мондиал 2018, предстоящият към него са големи, само че той още веднъж не ги оправда.  не се движеше добре по терена, непрекъснато ръкомахаше към своите съотборници и пропусна най-хубавите положения за своя тим. Единственото опрощение за него е, че " тайфа полска " играха с човек по-малко през последните 30 минути, само че все пак изявите му на терена не дават отговор на международната класа, която демонстрира през последните две години. 
2. Томас Мюлер   Кока-кола отговори на Роналдо за преместените бутилки " Кока-кола " отговори на Роналдо за преместените бутилки
Звездата на международния футбол Кристиано Роналдо, който има голямо влияние и милиони почитатели в обществените мрежи, притегли погл...

Върнат в националния тим по гледище на Льов, към Мюлер също имаше избрани упования. Той възроди кариерата си в Байерн през последните два сезона, а през миналата акция беше помощник №1 в Бундеслигата. Срещу Франция обаче надали някой, гледал срещата, е запомнил Мюлер с каквото и да е. Германия съвсем не сътвори положения, а Мюлер беше по-скоро наблюдаващ, в сравнение с участник в мача. 


3. Двойката Союнчу - Демирал 
, само че за негово голямо страдание попадението му се оказа във вратата на Турция. На доктрина централната двойка бранители на Турция би трябвало да е една от най-хубавите на шампионата, като Чаглар Союнчу е водач на отбраната на Лестър, до момента в който Демирал натрупа сериозен опит в Ювентус под наставленията на играчи като Леонардо Бонучи и Джорджо Киелини. Двамата обаче бяха измежду най-слабите за " полумесеците ", а италианското нахлуване ги направи " разногледи " през цялостните 90 минути на срещата. 
4. Гжегож Криховяк
Да извършиш цинично нарушаване, когато към този момент имаш жълт картон, и то без забележима заплаха противникът да означи, е еднакво на футболно самоубийство. Криховяк направи тъкмо това, получи червен картон и обрече Полша против Словакия. Левандовски може и да игра едва, само че най-голямата причина за провалянето е точно Криховяк, който и до момента в който беше на терена не блестеше с положителни отигравания. 
5. Хари Кейн   Невероятен гол от центъра въодушеви Чехия за победа над Шотландия (ВИДЕО) Невероятен гол от центъра въодушеви Чехия за победа над Шотландия (ВИДЕО)
Чехия започва сполучливо присъединяване си на Европейското състезание по футбол, откакто надигра Шотландия с 2:0 в дуел от група D на шамп...

Англия може и да завоюва откриващия си дуел против Хърватия, само че играта на Кейн не беше по никакъв начин добре. Нападателят наподобява изтощен, не се движеше добре на терена, рядко участваше в офанзивите на своите, даде едвам 11 точни подавания и направи непростителен пропуск. Продукцията на капитана на Англия би трябвало да е надалеч по-солидна, в случай че " трите лъва " желаят да реализират нещо значимо на Евро 2020. 

Кои са останлите играчи, които не се показаха на равнище -
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР